Alles over koffie


Terwijl de Herbalife Nutrition-reeksen worden uitgebreid met nieuwe dranken met koffiesmaak, zal dit artikel u eraan herinneren of u laten kennismaken met de voordelen van koffie (een drankje dat niet mag worden misbruikt!).

Wat zijn de eigenschappen van koffie? Het is een stimulans

Deze drank staat bekend als een stimulerend middel (het bevat alkaloïden), daarom wordt het 's ochtends, op het werk en' s avonds geconsumeerd voor degenen die wakker willen blijven. Namelijk, hoe langer de contactduur van koffie met water, hoe meer de koffie "opwindend" is (dus een langwerpige koffie is meer stimulerend dan een strakke koffie).
Het is een bron van voedingsstoffen
Koffie bevat mineralen (kalium, magnesium, koper) en vitamines (B2, B3).
Het is ook een bron van antioxidanten. Bovendien is koffie bij mensen met een hoge consumptie het voedingsmiddel dat het meest bijdraagt aan de totale inname van antioxidanten!

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van koffie?

Dit drankje is en is het onderwerp van talrijke onderzoeken: deze epidemiologische onderzoeken suggereren dat het drinken van koffie het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 zou verminderen.
Zoals aangegeven in de inleiding, is het belangrijk om te onthouden dat de koffieconsumptie gematigd moet blijven (binnen de limiet van drie kopjes koffie per dag of 400 mg tot 450 mg cafeïne per dag).

Steun voor sportprestaties

Cafeïne heeft effecten op adrenaline, spiercontractie en het centrale zenuwstelsel: het vermindert het gevoel van vermoeidheid en verhoogt dus het uithoudingsvermogen. Een atleet kan daarom koffie in zijn dieet integreren, met het oog op korte inspanningen van zeer hoge intensiteit of uithoudingsvermogen. De effecten zijn merkbaar binnen een uur na consumptie.

Hoe koffie drinken?

Er zijn veel manieren om koffie te drinken. Laten we naast de espresso, de langwerpige koffie of de ristretto (strakke koffie) bijvoorbeeld de koffie met melk, de latte macchiato, de koffieroom, de hazelnoot (met een beetje melkschuim), de cappuccino (met melk) noemen en melkschuim), de Americano (erg lang met heet water), Luikse koffie (koud drankje met ijs), Weense koffie ...

Eiwitkoffie

Herbalife Nutrition biedt u ook zijn High Protein Iced Coffee, koffiebereiding. Gebrouwen met 100% Robusta-espressobonen (wat het een authentieke en krachtige smaak geeft), bevat deze drank ook 15 g wei-eiwit. Het is het ideale drankje om je cafeïne een boost te geven, onderweg, op het werk of voordat je naar de sportschool gaat!


De Tri Blend van Herbalife Nutrition is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe smaak: Coffee Caramel. Perfect voor koffieliefhebbers!