Zitten is als het roken van een sigaret !!!


Pas op voor de stoel!

'S Morgens,' s middags en 's avonds gaat u vaak zitten. In de auto, op het werk of op de bank; we brengen het grootste deel van onze dag zittend door. Er zijn echter aanvullende stappen die u kunt nemen om meer te bewegen en minder te zitten, vooral op de werkplek!
Hier zijn onze 4 tips om meer beweging en activiteit aan het werk toe te voegen.


1. Parkeer uw auto verder
Succesvolle mensen beginnen vroeg te reizen. Als u geen zin hebt om 's ochtends te gaan wandelen of hardlopen, parkeer dan de auto iets verder van het kantoor. Het is een gemakkelijke gewoonte om in de dagelijkse routine op te nemen. Frisse lucht is ook geweldig voor het verbeteren van de huid en de opname van vitamine D zorgt dat je op kantoor verschijnt met een gezonde gloed!


2. Ga de lift voorbij. Neem de trap
U bent nu op kantoor aangekomen. Vergeet de lift en neem de trap! Onze kantoren bevinden zich op de 4e verdieping en helaas moeten we toegeven dat we ook schuldig zijn aan het verkiezen van de lift. In 2017 hebben we echter een nieuwe reden! Duurt het te lang voor de lift arriveert? Het is misschien sneller om de trap te nemen, vooral tijdens de spits! 

En uiteindelijk is dit een gratis training. Betrek dus uw collega's en profiteer ervan.


3. Het ruikt naar teamgeest
Bij Herbalife vormt teamwork de basis van alles wat we doen. Of het nu gaat om het ontwerpen van nieuwe gezonde producten zoals Beta Heart® of het creëren van voedzame maaltijdrecepten voor onze Herbalife + app, dat is de drijvende kracht achter elk project. We begrijpen echter dat teamwork niet altijd vanzelfsprekend is; het is een waardevolle vaardigheid die zich in de loop van de tijd ontwikkelt. Dus waarom niet samen beginnen op de speelplaatsen? Organiseer een voetbalwedstrijd voor 5 met collega's of trek je hardloopschoenen aan voor de lunch. Er zijn veel groepssporten waarmee uw team harder kan werken in en uit de vergaderruimte. Dus laat uw tablet tijdens de lunch vallen en pak een paar collega's. Omdat alles samen makkelijker is! #HerbalifeSquadGoals


4. "Walkietalkie"
Heeft u het gezegde gehoord, zitten is het nieuwe roken? Het komt omdat we te veel zitten. Van vergadering tot vergadering, van kantoor naar kantoor, heeft u ooit het aantal uren geteld dat tijdens de werkdag zittend hebt doorgebracht? Maar wat als uw manager plotseling besluit de vergadering in de vergaderruimte te annuleren, gaat u dan met hem in een 'walkietalkie'?
Het concept is simpel. Trek uw schoenen aan en begin te lopen en te praten. Dit maakt uw vergaderingen leuker en gezonder.