Afvallen: al onze tips


Over

Gewichtsbeheersing gaat vaak eerst door een fase van gewichtsverlies en vervolgens door een cruciale fase van gewichtstabilisatie.
Onafhankelijke Herbalife-leden ondersteunen hun klanten bij het beheren van hun gewicht: gewichtsverlies en gewichtsbeheersing.

Gewichtsverlies: Herbalife is een bondgenoot
Gewichtsverlies vereist een gezond en uitgebalanceerd dieet: Herbalife-producten zijn er om uw lichaam te voorzien van wat het nodig heeft (koolhydraten, vetten, eiwitten, vitamines, mineralen, vezels, hydratatie, enz.) In de juiste hoeveelheden, als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Een gezonde levensstijl in voeding omvat regelmatige inname van fruit, groenten, eiwitten en zetmeel, zoals u in de artikelen van deze blog zult beschrijven.


Afvallen: voedselkeuzes
Gewichtsverlies mag niet rijmen met ontbering: als er inderdaad keuzes moeten worden gemaakt als onderdeel van je dieet (vermijd te vet, te zout en te zoet voedsel), moet plezier een essentieel onderdeel blijven van een positieve levensstijl en voeding. Je eetgewoonten veranderen betekent dat je nieuwe voedingsmiddelen, nieuwe smaken, nieuwe recepten ontdekt. Nogmaals, het Herbalife-blog zal je helpen, met gezonde en gemakkelijke receptideeën voor het koken van meer groenten en fruit, en de juiste hoeveelheden eiwit en zetmeelrijk voedsel. Herbalife Nutrition-producten zijn meestal verkrijgbaar in vele smaken!

Afvallen met Herbalife: voeding en lichaamsbeweging
Gewichtsverlies omvat het eten van een goed dieet, maar ook het consumeren van de ingenomen calorieën. Hiervoor is het beoefenen van een fysieke of sportieve activiteit essentieel. Zoals u in onze artikelen zult ontdekken, is elke fysieke activiteit goed om te doen: van wandelen tot intensieve sport. Het hangt allemaal af van je smaak, je ambities, je doelen (omdat gewichtsverlies niet het enige doel van sport is, maar de beoefening ervan is gecorreleerd met vele andere voordelen: beter slapen, minder stress, gunstiger uiterlijk). , beter moreel, versterkte immuunafweer, versterking van het organisme en in het bijzonder van de botten, de huid of zelfs het cardiovasculaire systeem).

In alle gevallen omvat gewichtsverlies, met ondersteuning van Herbalife, fysieke activiteit, om alleen of in een groep te oefenen, binnen of buiten, op elk moment van de dag, en de duur van varieert afhankelijk van uw beperkingen en mogelijkheden. Kortom, het zal u aan inspiratie of motivatie niet ontbreken om te sporten en uw doelstellingen voor gewichtsverlies of gewichtsbeheersing te bereiken met Herbalife Nutrition!
 • Vind hieronder de artikelen van de categorie: Gewichtsverlies van de officiële blog Herbalife Nutrition
 • Conseils Herbalife pour maigrir facilement

  Perdre du poids rapidement, c’est possible ! Herbalife Nutrition analyse les principaux leviers à activer pour maigrir vite et durablement !

  More...
 • Faut-il manger plus en hiver ?

  Si l’hiver est souvent associé à des plats souvent plus riches en calories, avons-nous réellement besoin de manger plus en hiver ? Herbalife Nutrition vous répond.

  More...
 • Pourquoi les en-cas ne sont pas (forcément) du grignotage

  Les en-cas ne sont pas forcément du grignotage et ne sont donc pas à proscrire systématiquement. Tout dépend du contenu de la collation ! Herbalife Nutrition vous explique tout et vous donne des idées de recettes !