Afvallen met Herbalife

HERBALIFE REGIME

Wist u dat? Herbalife is geen dieet, het is een volledig programma op basis van begeleidingsmethoden, waarmee u kunt leren hoe u beter kunt eten en een uitgebalanceerd dieet en een gezonde en actieve levensstijl kunt vinden.
Herbalife is geen dieet, maar een compleet programma om elke dag goede voeding binnen te krijgen!
Terug in vorm raken gaat vaak gepaard met gewichtsverlies maar is geen doel op zich, het is een eerste stap om weer fit te worden en weer te bewegen. Goede voeding op dagelijkse basis is gebaseerd op 3 fundamentele principes: de keuze van de te consumeren producten, de begeleiding door een voedingsdeskundige en het beoefenen van een fysieke activiteit.
Deze 3 hoofdprincipes dragen dus bij aan het bereiken van een wereldwijd doel: welzijn! En hier komt Herbalife kijken: aandacht schenken aan de behoeften van zijn miljoenen consumenten over de hele wereld door programma's voor te stellen met voedingsbegeleiding die het mogelijk maken om beetje bij beetje één te worden met een gezond en uitgebalanceerd dieet.
In tegenstelling tot een dieet dat slechts voor een beperkte periode geldt, is Herbalife een voedingsprogramma waarmee u slechte eetgewoonten kunt veranderen door een nieuw, gezond en uitgebalanceerd dieet aan te nemen: op de lange termijn!
Wilt u gewicht verliezen? Afvallen met Herbalife heeft veel voordelen!
Herbalife is doeltreffend en het is een effectieve methode. Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 40 miljoen klanten wereldwijd.
Ook geeft het voedingscentrum toe dat afvallen met maaltijdsubstituties de beste resultaten oplevert.
Herbalife is goed voor de gezondheid. Onze producten bevatten vitamines en mineralen.
Er zijn verschillende Herbalife-programma's.
Herbalife is gemakkelijk te gebruiken: geen behoefte om calorieën te berekenen, slechts 2 shakes en 1 maaltijd per dag.
30 dagen tevredenheid of terugbetaling.
Recent onderzoek heeft aangetoond dat mensen meer gewicht verliezen door maaltijdsubstituties te gebruiken en het gewicht makkelijker te behouden is dan reguliere diëten.

BMI berekenen


Heeft u een gezond gewicht? 
De Body Mass Index (BMI) kan bepalen of uw gewicht in een segment ligt dat geen risico voor uw gezondheid oplevert. Het is een meer bruikbare maat dan het gewicht op de weegschaal. Als uw BMI boven de 25 ligt, wordt u in Europa beschouwd als iemand met overgewicht. Als deze hoger is dan 30, wordt u als zwaarlijvig beschouwd. Wilt u uw body mass index weten? Uw gewicht in kilogram gedeeld door de grootte in meters vermenigvuldigd met zichzelf (bijv. 68 kg / (1,6 m x 1,6 m) is: 68 / 2,56 = BMI 26,5)

Herbalife-producten voor vereenvoudigde dagelijkse voeding
Herbalife-producten zijn voedingssupplementen en geen medicijnen. Dankzij hun handige pre-doseringen en verpakkingen zijn de Herbalife-producten gemakkelijk te bereiden en te consumeren, wat realtime besparingen oplevert. Bovendien hoeft u geen calorieën te tellen of uw voedsel te wegen!
U hoeft alleen maar te kiezen uit het Herbalife-assortiment waar u zin in hgeeft! U kunt kiezen uit onze voedingssupplementen, onze maaltijdvervangers of onze snacks.

Goede eetgewoonten vinden door begeleid te worden
Herbalife gaat veel verder dan een eenvoudig afslankdieet. Om u te adviseren en te ondersteunen bij uw voedingskeuzes, met de hulp van individuele coaches begeleidt Herbalife u bij uw aanpak om u een voedingsoplossing aan te bieden die is afgestemd op uw behoeften en doelstellingen.
Bovendien zijn onze coaches, die consumenten zijn van de Herbalife-voedingsassortimentproducten, ook aanwezig om u tips, trucs en uitgebalanceerde receptideeën te bieden. U begrijpt, Herbalife is geen dieet, het is een way of life!

Voeding en fysieke activiteit, een winnend duo!
Naast een uitgebalanceerd dieet is het belangrijk om het aan te vullen met regelmatige lichaamsbeweging. De reden? 

Houd uw lichaam in goede gezondheid.
Inderdaad, regelmatige lichaamsbeweging draagt bij, en vult aan, bij gezonde voeding, door het hele lichaam te resetten. Het beoefenen van een fysieke activiteit zal dan bijdragen aan het goed functioneren van spieren, aan een goede zuurstofopname, en vooral een goed gevoel geven in hoofd en sneakers!
Wat uw behoeften of doelstellingen ook zijn, de diverse productlijnen van Herbalife kunnen u helpen deze te bereiken. Wilt u meer weten? Ga naar onze productenpagina om ze te ontdekken.