WELKOM OP ONZE SITE!Selecteer uw land

Belgique (FR)  Canada   France   Suisse

 België (NL)


Van harte welkom in onze Herbalife BELGIUM webshop!

Nieuwe klant? We bieden u graag de Herbalife Shaker* GRATIS aan!


* Bij een minimum aankoopbedrag van € 79 en zolang de voorraad strekt. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere geschenkaanbiedingen

*NIEUW*

Collageen Skin Booster

Collageen Skin Booster is de nieuwste aanwinst binnen de huidverzorgingslijn van Herbalife Nutrtion. Het is een verfrissend voedingssupplement in de vorm van een drank met aardbei- en citroensmaak. 
Dit product is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals biotine, niacine, vitamine A en zink om de gezondheid van de huid, haar en nagels te ondersteunen.

*NIEUW*

Immune Booster!

Ons immuunsysteem is een ongelooflijk complex netwerk dat elke dag onvermoeibaar in stilte aan het werk is. Ondersteun jouw immuunsysteem nu met Immune Booster.


*WEER BESCHIKBAAR!*

(Her)ontdek

Het Herbalife Nutrition Kookboek bevat een verzameling van 80 kenmerkende recepten uit heel Europa & Afrika.  
Dit boek is een geweldige kans om de diversiteit aan Herbalife Nutrition-producten te laten zien die worden gebruikt als ingrediënten in een grote verscheidenheid aan gerechten, snacks en zelfs desserts!

Vanaf nu te bestellen


A Herbalife, uw partner voor dagelijkse goede voeding.

Stress op het werk, kortere lunchpauzes, tussendoortjes, moeite om gemotiveerd te raken om een sport te beoefenen ... Onze moderne manier van leven waar het altijd aan tijd ontbreekt, is het begin van slechte
eetgewoonten en levensstijl, en het is erg moeilijk om daar van af te komen.
Start vandaag nog uw programma!

GEWICHTSBEHEERSING

Duizenden mensen over de hele wereld hebben hun gewichtsdoelstellingen bereikt met Formula 1 van Herbalife, een maaltijdvervanger in de vorm van shake en maaltijdreep. Waarom u niet?

Geef uw lichaam de voeding die het verdient. Eet gezonder, beweeg en pas uw voedingsprogramma aan met Herbalife. Of u nu wilt afvallen of aankomen of fit wilt worden, Herbalife heeft het programma voor u. 

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Voor iedereen een oplossing ... Vrouw, man, ongeacht uw leeftijd, de producten van de Gerichte Voeding-reeks beantwoorden aan uw specifieke behoeften.


Kies uit dit assortiment de producten die bij uw levensstijl passen! Ervaar het zelf, uw Wellness Coach is er om u te begeleiden.
                  

                                                                                                 


Bestel Voedingssupplementen

Sport, fitness en vitaliteit


Net als Christiano Ronaldo kunt u ook uw prestaties en training verbeteren met Herbalife24, een volledig 24-uurssportproduct voor sportvoeding.

Gezichts- en lichaamsverzorging


We zijn druk met het voeden van de innerlijke mens dat we de uiterlijke verzorging vergeten. Vergeet niet dat huid en haar het ook verdienen om verzorgd te worden.

Dagelijkse reinigingsmiddelen, moisturizers, stimulatoren voor de productie van collageen, exfolianten, shampoos ... het Herbalife-assortiment bevat alle producten die u nodig heeft om uw schoonheid te laten schitteren.

                                                                                   
Reactie van klanten

Bent u tevreden over de producten van Herbalife?

Beveelt u ze anderen aan?

  

Overeenkomstig en snel

«Erg snelle levering»

Client Boutique Herbavie

Overeenkomstig en snel

«Erg snelle levering»

Client Boutique Herbavie

Overeenkomstig en snel

«Erg snelle levering»

Client Boutique Herbavie