Nutrition for the 24-athlete

Sinds 1 juni 2017 ondersteunt Herbalife de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), de Rode Duivels en de Rode Vlammen.
Herbalife en de KBVW hebben een overeenkomst bereikt voor twee jaar, tot eind mei 2019. Als voedingsleverancier zal Herbalife zowel nationale teams - Rode Duivels en Rode Vlammen - als U21's en scheidsrechters adviseren.
Vanwege de focus op gezond eten en een actieve levensstijl, past sportsponsoring perfect bij de visie van Herbalife. Concreet zal de voedingsspecialist zijn volledige productassortiment beschikbaar stellen, inclusief de Herbalife24 sportproductlijn, die is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen.
Van topsporter tot amateur-jogger
Kris Van Crombrugge, de arts van de Rode Duivels, is erg tevreden met de nieuwe Nutrition Advisor: "Het belang van betrouwbare sportvoeding voor sporters kan niet worden onderschat om optimale prestaties te garanderen en te voorkomen letsel. Met Herbalife24, dat speciaal is ontwikkeld voor topsporters, zetten we een nieuwe stap in onze sportieve ambities. "

Sportvoeding, voor en na de inspanning

De Herbalife24-reeks is het resultaat van de nieuwste ontdekkingen en is voor iedereen. Of je nu een eenvoudige amateur of een topsporter bent, Herbalife24 heeft het product dat u helpt u voor te bereiden, op te leiden en te herstellen, ongeacht uw niveau. Bovendien kan deze productlijn worden aangepast aan uw trainingsprogramma. Upgrade uw training, prestaties en herstel met onze 24-uurs sportvoedingsproducten.
We garanderen dat elk product in elke geproduceerde batch zorgvuldig wordt gecontroleerd door een onafhankelijke leverancier tegen ongeautoriseerde stoffen. U kunt de traceerbaarheid controleren met behulp van het batchnummer op www.informed-sport.com. Alle Herbalife24-producten zijn vrij van kunstmatige kleuren. Herbalife24 Prolong, Hydrate, Rebuild Strength et Rebuild Endurance bevat geen kunstmatige smaakstoffen.


Herbalife24. Voedingsondersteuning van de sporter gedurende 24 uur.

De wetenschap

Strenge tests

Verboden stoffen getest: het Informed-Sport Quality Assurance-programma certificeert dat een partij monsters waarmee dit product is vervaardigd, is getest op ongeautoriseerde stoffen door het internationaal gerenommeerde antidopinglaboratorium LGC. Meer informatie op www.informed-sport.com.

Benader de concurrentie met vertrouwen
Herbalife®-producten worden regelmatig getest en gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de vele specifieke kenmerken om de kwaliteit van het product en de juistheid van de ingrediënten vermeld op het etiket te garanderen.
Onze belofte aan atleten, trainers en coaches, evenals aan onze Onafhankelijk Members: onze voedingssupplementen kunnen met vertrouwen worden geconsumeerd.


Herbalife24. Voeding met vertrouwen.

DE PRODUCTREEKS HERBALIFE24

FORMULE 1 SPORT Kwaliteitsprestaties zijn afhankelijk van betrouwbare voeding.

HYDRATE Voedingssupplement - Caloriearme drank met elektrolyten

PROLONG Koolhydraat- en eiwitdrankmix te nemen tijdens langdurige intense inspanningen

REBUILD ENDURANCE Carbohydrate en Proteïne Recovery Drink Mix Ideaal voor duursporten

REBUILD STERKTE Voedingssupplement - Hersteldrank, rijk aan eiwitten, te nemen na een sessie bodybuilding

RESTORE Restore H24 is een voedingssupplement geformuleerd voor nachtelijke voedingsondersteuning


Wilt u meer weten? Ga naar onze productenpagina om ze te ontdekken.