Onafhankelijk Herbalife Member worden

De voordelen van een onafhankelijke Herbalife-distributeurHebt u moeite om rond te komen?
Wilt u uw eigen baas zijn en uw eigen werkuren bepalen?
Wilt u  anderen helpen met hun voeding en gezondheidsdoelen?

Ontdek de zakelijke mogelijkheid van Herbalife en verander uw leven in een verhaal waar u trots op kunt zijn.Enkele cijfers:

* Wereldwijde verkoop van Herbalife: $ 3 miljard met een jaarlijkse groei van 10% - 20%.
* 80% van de Belgen zegt dat ze ontevreden zijn over hun gewicht.
* het verschil tussen het gemiddelde gewicht en het gewicht dat overeenkomt met het ideale gewicht is 15 kg.
* Onze organisatie ontvangt dagelijks tientallen verzoeken van mensen die willen afvallen of ons om informatie willen vragen.

Wilt u uw inkomen verhogen?


Door een Onafhankelijk Herbalife Nutrition-distributeur te worden, kunt u uw inkomsten laten groeien door voedingsproducten te verkopen. U kiest ervoor om fulltime of parttime thuis te werken, afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen. U kunt ook uw eigen bedrijf laten groeien en voedingsproducten verkopen die al meer dan 35 jaar dagelijks door miljoenen mensen worden geconsumeerd.

Aangezien Herbalife-producten niet in de handel verkrijgbaar zijn, kunt u uw klanten die u regelmatig om advies vragen, verder ontwikkelen.

Onafhankelijk Herbalife Nutrition Distributeur worden betekent voor u:
- De mogelijkheid om eigen baas te zijn, om uw eigen bedrijf te beginnen
- Het vermogen om meteen aan de slag te gaan, ongeacht studieniveau
- De keuze van een activiteit die u vanuit uw huis kunt uitoefenen - geen kantoor, geen winkel, geen voorraad
- De vrijheid om uw eigen planning in te delen, om te beslissen welke schema's geschikt voor u zijn
- Juridische status, bij wet gedefinieerd: Onafhankelijk Thuisverkoper
- Door een Onafhankeljk Herbalife-distributeur te worden, krijgt u veel voordelen:
Herbalife geeft u de mogelijkheid om te beslissen hoeveel tijd en toewijding u aan uw zelfstandigheid wilt besteden - in deeltijd of fulltime. Door een Herbalife-member te worden, kunt u kiezen waar en wanneer u wilt werken en zelf de structuur van uw bedrijf te kiezen. De verdiende inkomsten van uw bedrijf hangen af van uw inspanningen, wat het voordeel is van Herbalife: de keuze is aan u, u werkt zelfstandig.
Met Herbalife profiteert u van de steun van een internationaal bedrijf, genoteerd op de New York Stock Exchange, dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is in het veld. Ontwikkeld met de steun van wereldberoemde wetenschappelijke experts, worden onze producten elke dag over de hele wereld door miljoenen mensen geconsumeerd.
Met Herbalife houdt geen enkel obstakel je tegen om je prestaties te voltooien.

"Ik heb Herbalife in maart 1998 als klant ontdekt. In die tijd was ik een vermoeide restaurateur en moest ik mijn gewicht beheersen. Mijn eerste positieve ervaring was het resultaat in term van gewichtscontrole met Herbalife-producten: ik had niet alleen een bepaalde fitheid herwonnen, ongelooflijk, maar ik heb mijn gewicht heel snel weten te beheersen. Door middel van werk, consistentie, training en doorzettingsvermogen beklom ik alle stappen van het marketingplan. Dit plan biedt iedereen, ongeacht leeftijd, carrièrepad of diploma, de mogelijkheid om hun dromen waar te maken en financiële onafhankelijkheid te bereiken. "René Cascales, Frankrijk

"Willekeurig inkomen in de landbouw leidde ertoe dat ik op zoek ging naar een tweede activiteit. Na een advertentie in een krant besloot ik mijn Herbalife Nutrition Member Pack in maart 2002 aan te schaffen. Zeker weten, ik nam deze nieuwe activiteit heel serieus. Ik heb alle telefonische vergaderingen aandachtig gevolgd om mijn rol als een Wellness-coach voor mijn cliënten te waarborgen. Ik heb altijd veel belang gehecht aan de follow-up van de cliënten, waarbij ik persoonlijk uitstekende resultaten behaalde met een fitnessprogramma na de geboorte van mijn zoon. Bovendien geeft mijn rol als sponsor aan mijn distributeurs me elke dag een enorme vreugde. De motivatie die elk evenement me brengt, heeft me geholpen om een hecht team op te bouwen, met geweldige mensen die ik erg op prijs stel. "Valérie Arvoire, FrankrijkINDIVIDUALISEERDE BEGELEIDING
Elke onafhankelijke distributeur wordt gevolgd door een ervaren persoonlijke Herbalife-distributeur. U kunt vragen stellen, advies vragen over producten, verkooptechnieken, prospectie, coördinatie, klantenservice en uw kennis ontwikkelen terwijl u uw bedrijf implementeert.
Naast een verkoper moet de onafhankelijke distributeur ook, en vooral, de consumenten stap voor stap ondersteunen bij het bereiken van hun doelstellingen en hen aangepaste oplossingen aanbieden. Hiervoor profiteert het van de constante ondersteuning van Herbalife door training, verkooptechnieken, informatiehulpmiddelen en telefonische of online ondersteuning. De eerste stap voor de onafhankelijke distributeur is om het consumentenprofiel te definiëren door naast zijn levensstijl, dieet en niveau van fysieke activiteit te analyseren.
De volgende stap is het opzetten van klantrelatiebeheer:
Realistische doelen stellen. De ontwikkeling van een gepersonaliseerd programma met voedingssupplementen. Bewustwording van het belang van een gezonde levensstijl die een gebalanceerd dieet combineert met het beoefenen van een sportactiviteit. De onafhankelijke distributeur is voor zijn cliënt de persoon die hem zal motiveren, ondersteunen en hem tijdens zijn hele proces zal geruststellen. Hij zal zijn cliënt ook begeleiden in de evolutie van zijn voedingsgewoonten om een gevarieerd dieet en de praktijk van een geschikte fysieke activiteit te bevorderen.
Herbalife neemt een maatschappelijke verantwoordelijkheid wil zijn nutritionele expertise ten dienste stellen van zoveel mogelijk mensen. Dat is de reden waarom Mark Hughes, oprichter van Herbalife, de Herbalife Foundation for the Family (HFF) heeft gemaakt. Elk jaar werven Herbalife Onafhankelijke Distributeurs fondsen om kinderen te helpen de voordelen van een uitgebalanceerd dieet te leren kennen en begrijpen. Klik hier voor meer informatie over de prestaties van de Herbalife Foundation voor het gezin.


TRAINING
Gedurende de samenwerking met het bedrijf profiteert de distributeur van Herbalife van trainingen voor klantrelatiebeheer om zijn klanten beter te helpen.
Herbalife werkt nauw samen met gerenommeerde experts. Het bedrijf heeft een echt opleidingsplan opgesteld om distributeurs te trainen en te informeren op het gebied van fysieke activiteit, levensstijl en voedingsgerelateerde problemen. Dit alles volgens de belangrijkste aanbevelingen van professionele zorgverleners en Franse instellingen.
Herbalife biedt vele andere trainingsmodules op het gebied van communicatie, marketing en verkoop, management.
Nog niet overtuigd door Herbalife? Zelfstandige werknemer worden is een moeilijke beslissing. Daarom hebben we bij Herbalife het advies en de ondersteuning samengesteld die u nodig hebt. We stellen onze 35 jaar ervaring met directe verkoop tot uw dienst omdat we weten dat u hulp en ondersteuning nodig heeft.
Lagere opstartkosten: het starten van een eigen bedrijf met Herbalife behelst een zeer kleine aanbetaling. De Herbalife Starter Kit is een minimale investering en u hoeft alleen maar aan de slag te gaan.
Wilt u een parttime baan? Bepaal hoeveel tijd u aan uw activiteit besteedt. Flexibiliteit is een ander voordeel dat door Herbalife wordt geboden. U kunt kiezen voor een parttime baan om een kleine maandelijkse inkomenstoeslag te verdienen. U kunt uw werktijd op elk moment aanpassen aan uw persoonlijke leven en uw inkomensdoelen.
Word freelancer en profiteer van de expertise van Herbalife: u denkt dat u niet genoeg weet over voeding of verkoop? Herbalife biedt ondersteuning in elke fase; evenals de nodige middelen en trainingshulpmiddelen. Een ervaren persoonlijke distributeur staat aan uw zijde. Hij (zij) zal u ondersteunen als onderdeel van uw training op het gebied van voeding en verkoop.
Wilt u beginnen? Niets gemakkelijker!
Stuur ons uw gegevens per e-mail: contact@boutique-herbavie.com en we zullen contact met u opnemen.
Al 35 jaar lang bestaat de missie van Herbalife uit het aanbieden van een reeks producten die bijdragen aan betere voedingsvoordelen.

Neem Contact met ons op

Verdien geld vanuit huis en wees thuis wanneer u maar wilt!
Onze distributeurs werken samen over de hele wereld. Wilt u meedoen, maar nog steeds vragen?
Voor meer informatie (gratis en vrijblijvend) vult u het onderstaande formulier in:
CAPTCHA