Hoe krijgt u een Herbalife Nutrition Discount


Het is natuurlijk mogelijk om kortingen te krijgen voor Herbalife Nutrition producten tot 20%.


Korting en korting Herbalife Nutrition zonder lid te worden

We bieden regelmatig verschillende producten uit het assortiment aan als promotie, dit kan variëren afhankelijk van de dagen over de gehele shop of een specifiek product. U kunt in één oogopslag de huidige promotie zien dankzij het "Promo" -logo dat beschikbaar is op het product, maar ook op de doorgestreepte prijs. We houden u per e-mail op de hoogte met "Herbalife News".
Onze prijzen zijn echt voordelig omdat we onze activiteit direct online ontwikkelen, waardoor tussenpersonen worden beperkt. U krijgt de echte Herbalife Nutrition-producten zoals u zou kunnen krijgen van een ander Herbalife Nutrition Ambassador-lid met dezelfde follow-up en dezelfde ondersteuning als u dat wenst of in volledige autonomie.

Korting en korting Herbalife Nutrition door lid te worden

Om kortingen tot 25% en tot 50% op Herbalife-producten te krijgen, moet u lid worden van Herbalife.
Bij registratie dient u het nieuwe ledenpakket te bestellen voor ongeveer € 60, - met een doos F1 Vanilla Shake, een welkomst Herbalife-dvd en een badge, eea ingevoegd volgens promoties en productnieuws. En literatuurartikelen die u informeren over uw activiteit, als u besluit om aan de activiteit deel te nemen (niet verplicht als u een eenvoudige consument wilt zijn), anders krijgt u de status van VDI (onafhankelijke verkoper).
Na aankoop van uw pakket en vanaf de eerstvolgende bestelling krijgt u automatisch 25% korting op het bedrag exclusief belasting. Om meer te krijgen, is een groter aankoopvolume vereist (als u bijvoorbeeld besluit om de Herbalife-activiteit te ontwikkelen)
Als u meteen aan de slag wilt en member wilt worden, nodig ik u uit om de volgende procedure te volgen, het is verplicht om ons herbalife-idnummer in te voeren om te kunnen registreren, het is een soort sponsoring.


U kunt direct uw voeding verzorgen voor uzelf en de mensen om u heen. 

Hoe te registreren om lid te worden van Herbalife Nutrition?

Ga naar myherbalife.com, de officiële site voor Herbalife Nutition-leden.

  • Klik op "Schrijf u online in"
  • Vul vervolgens de informatie in waar de site om vraagt, uw e-mailadres, kies een wachtwoord en klik op "maak een account aan".
  • Lees dan de informatie die je hebt verstrekt herbalife en klik onderaan de pagina op de knop "laten we beginnen"
    Op het volgende scherm vraagt herbalife je om de gebruiksvoorwaarden van de site te lezen en te accepteren

    Lees en vink de vakjes aan


Belangrijk vul dan de volgende informatie in de sponsorbox (essentieel om lid te worden)


ID: 28204698


De eerste 3 letters: VAN


Dan verschijnt de voornaam van uw sponsor (ik) namelijk Daniel VAN LOVEREN

De rest zijn alleen administratieve formaliteiten zoals uw naam, voornaam, adres geboortedatum enz. Het sofinummer moet ook worden meegedeeld, om er zeker van te zijn dat u het bent. U moet ook uw ID-kaartnummer opgeven of dit ter verificatie uploaden naar de site. Voila, na ontvangst van uw ledenpakket kunt u op de site bestellen met 25% korting op alle Herbalife-producten.